Известие

Collapse
No announcement yet.

Обява за 159 1.9 бензин и дизел в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
    Ти карал ли си ЖТС та да твърдиш че харчи доста,този мотор е директно впръскване и разхода е оптимизиран доста.Имаме 3-а клиенти в сервиза с 1.9 ЖТС и всичките са доволни от разхода/около 12 в Сф/.Тази кола която е дал линк колегата,червения ЖТС е една от нашите клиентски коли,с няколко думи мога да кажа че,колата е хубава,поддържана е както трябва,не е имала сериозни проблеми,тва е.За другата нищо немога да кажа.....................

П.С.Както каза Райдерса по нагоре,ако караш 10 000 км. на година и бензина е добър вариант
    Не, но дори и ти си казвал, че тоя мотор не е за това купе. За мен разход от 12/100 е висок и неоправдан, пък и човека пише, че колата ще се кара предимно в чужбина на дълги разстояния, а знаеш, че разхода на бензиновите коли на дълго си е височък, т.е. поне 8/100.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

БИХ избрал дизела,аз имам дизелова.Двигателя е здрав и то много, за бензина няма да коментирам, защото нямам наблюдения.Относно икономията, такава кола не се кара за да икономисваш .Както казват колегите, ако ще е дизел вземи 1.9 с 16 клапана, а осемте клапана не са оферта понеже колата е доста тежка.Айде весели празници.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Не, но дори и ти си казвал, че тоя мотор не е за това купе. За мен разход от 12/100 е висок и неоправдан, пък и човека пише, че колата ще се кара предимно в чужбина на дълги разстояния, а знаеш, че разхода на бензиновите коли на дълго си е височък, т.е. поне 8/100.
        Да мотора е леко слаб за купето,но въпреки това колата си върви много приятно..........Иначе за разхода на дълго си прав,но ти в чужбина вече нафтата е по-скъпа от бензина,на някои места стига до почти 1 Евро разлика/например Турция/
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

аз съм със 1.9 JTDM,16 V....колата е уникална,особенно като свикнеш.филтъра за твърди частици ми създава проблеми вече 2 пъти,което е доста неприятно но има решения....и дюзите ме издъниха веднъж,но ако малко разбираш поне от двигатели проблема е бързо решим(аз съм пълен трап откъм двигателите....)разхода е градско-около 10,извънградско-6-6,5.....ама тези всичките малки проблеми се забравят много бързо като седнеш да караш.вервай ми......

Comment

Хайде някои колега "майна" да помогне и да си даде мнението отностно тази обява http://www.mobile.bg/11326276347444829
            Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
            Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
            Alfa Romeo GT 1.8 TS
            Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
              Хайде някои колега "майна" да помогне и да си даде мнението отностно тази обява http://www.mobile.bg/11326276347444829
              тая ми беше точно пред носа
              обаче от миналата седмица нещо не я виждам
              може да са я преметстили или да са я продали
              ако имаш интерес мога да отида да видя още ли е там
              и да я снимам по-детайлно
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

то външите забележки не ме вълнуват толкова колкото техническото състояние на автомобила и дали ще се навие да вземе моята двуврата стрела
                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

Ти карал ли си ЖТС та да твърдиш че харчи доста,този мотор е директно впръскване и разхода е оптимизиран доста.Имаме 3-а клиенти в сервиза с 1.9 ЖТС и всичките са доволни от разхода/около 12 в Сф/.Тази кола която е дал линк колегата,червения ЖТС е една от нашите клиентски коли,с няколко думи мога да кажа че,колата е хубава,поддържана е както трябва,не е имала сериозни проблеми,тва е.За другата нищо немога да кажа.....................

П.С.Както каза Райдерса по нагоре,ако караш 10 000 км. на година и бензина е добър вариант
                  12 бензин с/у 9 дизел си е бая
                  Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                  0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                    12 бензин с/у 9 дизел си е бая
                    159-ка дизел нема дет да харчи 9 в Сф,всите са 10 и нагоре

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Дизелджиите сами се насосвате и си пригласяте във всяка тема, никой не ви обръща внимание и си мислите, че след хоризонта няма никой Аз ако си взема 159-ка някой ден задължително ще е бензин, нека да гори малко повече, за мен си е супер. 1,9 JTS съм карал и колата си върви доволно, а 1,9jtd като карах не ми хареса въобще, върви колкото да не е без хич. И е по-тежка и по-малко коне и вървенето и е - хлъц 1000 оборота и дотам
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Дизелджиите сами се насосвате и си пригласяте във всяка тема, никой не ви обръща внимание и си мислите, че след хоризонта няма никой Аз ако си взема 159-ка някой ден задължително ще е бензин, нека да гори малко повече, за мен си е супер. 1,9 JTS съм карал и колата си върви доволно, а 1,9jtd като карах не ми хареса въобще, върви колкото да не е без хич. И е по-тежка и по-малко коне и вървенето и е - хлъц 1000 оборота и дотам
                        Само за вървенето на ЖТС-а ще се съглася с теб

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Това за вървенето на ЖТС-а беше вица на деня.
                          Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                            Това за вървенето на ЖТС-а беше вица на деня.
                            поне за 1.9 - да
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Колата върви съвсем нормално,не е бегачка,но си върви доволно,като за нормален човек,който не се състезава на всеки светофар

Comment

Колата върви съвсем нормално,не е бегачка,но си върви доволно,като за нормален човек,който не се състезава на всеки светофар
                                като ще е четирицилиндрово, тежко, бавно - по-добре да е и малко по-евтино, иначе не виждам особен смисъл....
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X